Artesia

Artesia DP-3-WH Beyaz Dijital Piyano

Fiyat
:
4.175,58 TL
83511.7 Parapuan
:
83511.7
Paylaş:
Ürünle İlgili Öne Çıkan Kampanyalar

{{CMP.TITLE}}

{{CMP.DESCRIPTION}}

  • Ürün Özellikleri
  • Ödeme Seçenekleri
  • Yorumlar (0)
  • Tavsiye Et
  • Resimler
  • Hızlı Mesaj
  • Öneri Kutusu
  • dijital piyanolar tabure ve kulaklık hediyeli

    Artesia DP-3 Plus Beyaz Dijital Piyano

    Stil sahibi Artesia DP-3 Plus yalnızca harika gerçekçi sounduyla yalnızca sesiyle değil aynı zamanda geleneksel dış görünüşü ile de evinizi veya stüdyonuzu süsleyecektir!

    Ürün Özellikleri

    Mat Beyaz Cilalı Kabin

    Artesia DP-3 Plus, bulunduğu her ortamı süsleyen harika görünümlü mat beyaz cilalı ve zarif tasarımıyla gelmektedir. Tuş muhafazası, çalınmadığı zamanlarda tuşları tozdan ve darbelerden korumaktadır. Ahşap görünümüyle eşlenmiş görüntüye sahip taburesi aynı zamanda oturma yerinin altında bulunan bölümüne, nota kitapları ve diğer aksesuarları saklayabileceğiniz şekilde tasarlanmıştır.

    Klavye

    Yeni tasarım, tuş hassasiyetli ve çekiç hassasiyetli klavyesi ile gerçek bir akustik piyano hissiyatını parmaklarınızın ucunda hissedeceksiniz. Gelişmiş, doğal akustik olarak dengelenmiş çekiç hassasiyetli tasarım, daha geniş dinamik aralık ve kolay çalım imkanı sağlar. Ayrıca 5 çeşit hassasiyet ayarı ile her türlü tarzda performans için uygun tuş hassasiyetine hızlıca geçiş yapabileceksiniz.

    USB ve MIDI Giriş/Çıkışları

    DP-3 Plus, üzerinde bulunan bir çok arabirimle uyumlu giriş/çıkışları ile zamanın gerisinde hiç bir zaman kalmayacaktır! Kullanışlı USB ve MIDI Portlarına sahip DP-3 Plus, bu bağlantıları sayesinde laptop, tablet, akılı telefon ve diğer uyumlu cihazlara bağlanabilerek ekstra enstruman sesleri, çok kanallı kayıt imkanı, öğretici uygulamalar ve daha bir çok avantajı beraberinde getirmektedir. iPad ve iPhone gibi akıllı cihazlarla kullanabilmeniz için öğretici uygulamalar da dahildir!

    Harika Soundlar!

    DP-3 Plus, Supra Sound örnekleme teknolojisiyle 3 katmanlı örnekleme imkanı sunmaktadır. Bu örneklemeleri için gereken sesler gerçek akustik enstrumanlardan derinlemesine ifade ve öz sesleri almak amaçlı kayıtlar yapılarak elde edilmiştir. Bu enstrumanlara örnek olarak Grand Piyanolar, Elektrik Piyanolar, Arp, Vibes, Naylon Telli Gitar, Organ ve Bas Gitar gibi enstrumanları verebiliriz.

    Müzik Kaydedicisi

    Kullanımı çok kolay olan dahili şarkı kaydedicisi ile piyanonuzu çalarken veya çalışırken tek bir tuşla kaydetmeye başlayabilirsiniz. İki adet kayıt edilebilecek kanal ile şarkılarınızda akor ve bas yürüyüşlerini de kayıt ederek bestelerinizi çalıp kaydedebilirsiniz.

    Düet Fonksiyonu

    Düet fonksiyonu ile hem öğretmen hem öğrenci aynı piyanı üzerinde çalışabilmektedir. Piyanonun klavyesi bu modda iki bölgeye bölünebilerek hem öğrenci hem de öğretmenin aynı anda, aynı oktav ve aynı sesle çalışmasını sağlamaktadır. Ek olarak pedal fonksiyonları da sağ ve sol olarak seçilerek iki kişi tarafından aynı anda kullanılabilmektedir.

    Dahili Piyano Öğretmeni

    DP-3 Plus, piyano çalmayı öğrenebileceğiniz ve geliştirebileceğiniz dahili Piyano Öğretmeni fonksiyonuna sahiptir. DP-3 Plus Piyano Öğretmeni fonksiyonu ile içeriğindeki şarkıları sağ ve sol el partisyonlarını ayrı ayrı çalışmanıza yarar. Böylece tek tek sağ ve sol elinizle öğrendiğiniz partisyonları iki el ile aynı anda çalmayı öğrenerek piyanoda çok daha hızlı şekilde ilerleyebilirsiniz.

    Daha Önce Hiç Deneyimlemediğiniz Eğlenceli Müzik Eğitim İmkanı!

    DP-3 Plus'ta ayrıca çocuklar için de piyano eğitiminde kullanabileceğiniz uygulamalar bulunmaktadır. DP-3 Plus'ta çok popüler olan piyano öğrenme uygulaması olan Piano Maestro'yu iPad ve iPhone'larda kullanabilirsiniz.

    https://itunes.apple.com/us/app/piano-maestro-by-joytunes/id604699751?mt=8

    Teknik Özellikler

    Klavye: Doğal Olarak Dengelenmiş Çekiç Hassasiyetli Tuşlar
    Tuş Sayısı: 88 Tuş
    Tuş Hassasiyeti: 3 Seviye, Sabit
    Ekran: LCD Ekran
    Dahili Tonlar: 8 Adet
    Polifoni: 128
    Önyüklü Şarkı ve Alıştırmalar: 50+
    Dahili Metronom: Evet
    Müzikal Zaman İşaretleri: 2/2, 2/4, 3/4, 4/4, 5/4, 6/4, 6/8, 12/8
    Kayıt: 2 Kanal Kayıt İmkanı
    Enstruman Sesleri: 8 Adet Farklı Ses
    DSP Efektler: Reverb ve Chorus
    Ders Fonksiyonu: Evet
    Pedallar: 3 - Yarım pedal
    Dahili Hafıza: Evet
    Bluetooth: Yok
    USB Port: Evet
    USB Port Sayısı: 1
    Audio Jack: Evet
    Hafıza Kart Girişi: Yok
    MIDI: Evet
    Hoparlörler: Evet, 2 Adet Hoparlör
    Amfi Gücü: 25 W x 2
    Güç Girişi: Evet
    Piyano Boyutları: 137.16 x 43.18 x 100.33 cm
    Piyano Ağırlığı: 55kg
    Tabure Boyutları: 53.34 x 31.75 x 45.72 cm
    Tabure Ağırlığı: 6.8 kg

    Kutu İçeriği

    Piyanoyla Eşleşmiş Görüntüye Sahip Aksesuar Haznesine Sahip Tabure!
    Şarkı Kitabı
    Piano Maestro Uygulaması (30 Popüler Şarkı)
    USB Kablosu
    Kurulum Rehberi ve Kullanma Kılavuzu
    Kurulum İçin Gerekli Aparatlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.